+47 91809270 cecilie@dinsamtale.no
familieterapi - dinsamtale

Familieterapi

Du kan komme alene til samtaler med fokus på din familie. Det kan også være svært nyttig å samle flere familiemedlemmer slik at hver enkelt sin historie får rom og respekt. Slik kan vi finne ut hvordan vi virker på hverandre, avsløre mindre fungerende mønstre og ikke minst hjelpe hverandre med å forstå hva vi ønsker med vår familie.

parterapi - dinsamtale

Parterapi

Parterapi består av samtaler hvor vi i fellesskap forsøker å forstå og utforske deres historie og situasjon som par, samtidig som nye perspektiver kan vokse frem og hjelpe parforholdet videre gjennom vårt samarbeid.

samtaleterapi - dinsamtale

Samtaleterapi

Du er også velkommen til samtaler med ditt personlige liv i fokus. Om du opplever vanskeligheter i forhold til deg selv i eget liv, vil vi samarbeide om muligheten til å betrakte deg selv utfra en støre sammenheng: i relasjon til din omverden og din livshistorie.


Hva kan du snakke om?

Hva som helst. Det du opplever som utfordringer hos deg og dine omgivelser. Noen snakker om disse tingene…

  • Utfordringer som foreldre
  • Ulykkelighet i parforholdet/krise i parforholdet
  • Alenehet/angst/selvbilde
  • Ung i en kaotisk verden
  • Alenemamma/alenepappa/fortsatt felles barn
  • Utroskap/konflikter
  • Veivalg/vanskelige livsspørsmål

…det viktigste er at du forteller din egen historie.

Ett steg frem…

Vi blir aldri utlært som mennesker, men de gangene vi lærer noe nytt om oss selv og andre, kan det oppleves svært berikende – det kan til og med føre til nye valg og drømmer for fremtiden. Du er velkommen til oppbyggende og motiverende samtaler!

Hvor foregår samtalene?

De kan foregå enten på mitt kontor, ditt kontor, på telefon, skype eller mail. Der du er mest komfortabel. Du har mulighet for samtaler på dagtid og kveldstid, inkludert lørdag.